İstanbul'dan Pamukkale Turu

TALEP FORMU

İstanbul'dan Pamukkale Turu








 Sizi sabah Denizli Çardak Havaalanından alacağız . Daha sonra günlük tur için Pamukkale'ye transfer edeceğiz.
 Pamukkale'yi  benzersiz yapan, iyi bilinen beyaz traverten terasları ve antik Hierapolis şehridir. Pamukkale ve Karahayıt ayrıca termal su kaynakları nedeniyle önemli sağlık merkezleridir. Ayrıca Amfitiyatro , Nekropol , Apollon Tapınağı ve Apostle Philip Şehitliği gibi simge yapılara bakarken Hierapolis antik kentinin tarihini öğrenebilir ve tadını çıkarabilirsiniz.

 Pamukkale Turu Seyahat Programı
 Sizi Denizli Çardak Havalimanından alacağız.(Alış saati uçuş saatine göre değişebilir.) Personelimizden biri sizi bir isim tabelasıyla karşılayacaktır. Daha sonra Pamukkale'deki ofisimize götürüleceksiniz.
09:30'da rehberimiz ve diğer katılımcılarla tanıştıktan sonra gezi başlar. Tur, yaklaşık 45 dakikalık bir boş zamanın ardından yerel bir restoranda öğle yemeği ile deam eder. Ziyaret edilecek yerler: Hierapolis'te bulunan Nekropolis, Roma Hamamları , Domitian Kapısı , Latrina , Petrol Fabrikası , Frontinus Caddesi , Agora , Bizans Kapısı , Triton Çeşmesi , Katedral , Apollon Tapınağı, Plütonyum , Tiyatro ve Kleopatra Antik Havuzu... . Ayrıca, Karahayıt ve Kırmızı Su tura dahildir..
16:00 Turun sonu.
16:30 Denizli Çardak Havalimanı'na geri döneceksiniz (1 saat sürer). 
Turunuz sona erer.