Kapadokya'dan Günlük Pamukkale Turu

TALEP FORMU

Kapadokya'dan Günlük Pamukkale Turu

Pamukkale Turu
Sizi Kapadokya'dan alıyoruz ve Pamukkale'ye götürüyoruz. Pamukkale'ye ulaşmak 7 saat sürüyor. Geceyi, tura dahil olan Pamukkale'deki bir otelde geçiriyoruz. İkinci gün kahvaltının ardından Pamukkale turu başlar.
Pamukkale, güzel beyaz traverten terasları ve antik Hierapoliskenti ile ünlüdür. Ayrıca termal su kaynakları ile Pamukkale ve  Karahayıt  iki önemli sağlık turizmi merkezidir. Hierapolis antik kentinde görülecek çok yer var. Amfitiyatro, Nekropol, Apollon Tapınağı ve Havari Philip'in Şehitliği, Hierapolis'in bazı önemli noktalarıdır.

Pamukkale Turu Seyahat Programı
Otelde kahvaltı yapıyoruz. Tur,  09: 30'da başlar. Pamukkale'de ziyaret edilecek yerler: Nekropolis , Roma Hamamları, Domitian Kapısı, Latrina, Petrol Fabrikası, Frontinus Caddesi, Agora, Bizans Kapısı, Triton Çeşmesi, Katedral, Apollon Tapınağı, Plütonyum, Tiyatro ve Hierapolis'te bulunan Antik Havuz'dur . Ayrıca, Kırmızı Suları ve şifalı su kaynakları ile bilinen Karahayıt kasabasını da ziyaret ediyoruz.
16:00 Turun sonu.
16:30 Tercih edilen şehre transfer... (İstanbul, İzmir veya Antalya dahil; daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz).